Wespen

Ongediertebestrijding is het tegengaan van ongedierte, zoals wespen. Ongedierte is in principe overal. Echter het bestrijden ervan is wel gewenst als dit op plekken is waar geleefd wordt. Dit is vaak in een huis of restaurant bijvoorbeeld. Ook schakelen hotels de ongediertebestrijding in als er ongedierte is.

> Meer over wespen bestrijden.

Slaapvertrekken

Ze moeten er natuurlijk voor zorgen altijd brandschoon te zijn als er gasten komen slapen. Er zijn allerlei diersoorten die als ongedierte gezien worden. Ook heeft bijna elk ongedierte een eigen bestrijdingsmiddel nodig om bestreden te worden. Er zijn veel bedrijven die ongediertebestrijding aan bieden als dienst. Vaak in de stad komt het voor dat mensen een bedrijf van de ongediertebestrijding bellen voor hulp.

Ongedierte rondom huis of hotel/restaurant

Wespen, muizen, vlooien en kakkerlakken zijn bijna wel de meest voorkomende ongedierte. Vooral in de stad kunnen deze dieren een ware plaag vormen. Muizen eten alles op in je kast en ze laten hun afscheiding in je huis liggen. Kakkerlakken worden ook als onhygiƫnisch geacht en planten zich razendsnel voort. Het is dus raadzaam gelijk een bedrijf in te schakelen als je een kakkerlak ziet. Ze zijn altijd met meer.

Vlooien kunnen ook een ware plaag vormen in huis bijvoorbeeld. Vlooienbeten kriebelen ontzettend en ze zijn heel hardnekkig om te bestrijden. In de zomer komt het vaak voor dat er wespennesten zitten of dat er ontzettend veel muggen rondom je huis zoemen en je steek lek prikken.